הכי טעימה וקלה עוגת ביסקוויטים אלופה בטעם ילדות שכולם אוהבים - גולדי מטעמים
מתכון:
1) קערה עם 2 כפיות נס+ 1 כף רום+ 1 כוס מים קרים, לערבב. להרטיב לשנייה שכבת בסקוויטים פטיבר לבן ולהניח בתחתית פיירקס או בתבנית מלבנית.
2) הקרם במיקסר-
2 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג
1 שמנת חמוצה( *להוסיף בעטיפה בקרם* ).
3) למרוח חצי מהקצף מעל שכבה א' ושוב ביסקוויטים רטובים מהקערה ושוב את שארית הקצף.
ושוב שכבת ביסקויט.
4) הכנת גנאש שוקולד-
על הכיריים הקטנות-
1 שמנת מתוקה
2 שוקולד פרה( 1 מריר+ 1 מתוק)
לבשל בזהירות שלא יישרף, עד נקודת רתיחה ולכבות.
למזוג מעל השכבה האחרונה של הביסקויטים.
לקשט בסוכריות או בקרם.
המלצה:
להכין את הקצף לפני שמרטיבים את הביסקויטים.
להכין את השוקולד לאחר הכנת העוגה.
בתיאבון
מה זה אומר להוסיף בעטיפה בקרם?