רצועות פרגיות או חזה עוף במחבת - השף מיכה כלפא
אפשר גם במחבת פסים
חומרים דרושים:
חצי קילו פרגיות פרוסות לרצועות
חצי כוס שמן
2 בצלים פרוסים לרצועות ( סלייס )
2 שיני שום קצוצות דק דק
מעט זירעי כוסברה
כפית פפריקה מעושנת
מעט פטרוזיליה קצוצה דק דק
מעט פלפל שחור גרוס
ועט כורכום.
ותבלין למעורב ירושלמי שמוכרים בכל סופר ( וזה כל אחד לפי טעמו )
אופן ההכנה:
1. בקערה לערבב את כל החומרים עם השמן ולהשרות את זה כחצי שעה במרינדה שנוצרה לנו.
2. לטגן את רצועות בצל על מחבת פסים ומעל לשים את רצועות העוף המתובלות ומעט מחומר המרינדה , ולצרוב משני הצדדים.
הערה:
מי שאוהב פיקנטי יכול להוסיף צילי חריף, שום כתוש,אריסה חריפה שיהיה פיקנטי.
** המלצה שלי: להגיש את זה על פירה או אורז
באהבה מיכה כלפא
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comments