מתכון חורפי מושלם מרק עדשים מחמם ומפנק - צביה אורן
וואו קפוא בחוץ - קצת להתחמם במרק הכי טוב שיש.
מתכון:
2 בצלים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות.
350 גרם עדשים ירוקות. ( משרה שעתיים במים מסננת.
2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
6 גבעולי סלרי פרוסים דק
1 כף גדושה של קמח רגיל( מסמיך את המרק)
4 שיני שום קצוץ לקוביות קטנות
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
2 כפות אבקת מרק איכותי
1 כפית כמון
1/2 פלפל צ׳ילי חריף חתוך לקוביות
משחימים את הבצל עם 2 כפות שמן זית
מוסיפים את העדשים השטופות ומערבבים ביחד.
מוסיפים מים לסיר עד חציו
כאשר המים רותחים מוסיפים את שאר הדברים ובוחשים מדי פעם. ולהוסיף מים עד ל-3/4 מהסיר.
בערך גודל סיר של 4 ליטר.
מוסיפים את התבלינים ומבשלים כשעה ורבע
עד שהעדשים רכות.
מרק מחמם ומלא טעם!
**********
מוצר מומלץ 💥
קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽
.
Comments