מתכון אליפות בראוניז שוקולד מפנק בטעם חלומי - אילנה טל
מתכון בראוניז קלאסי רק שהפעם הכנתי אותה עם חמאה חומה
הפעם הראשונה שהכנתי מתכון עם חמאה חומה היה בעוגיות שוקולד צ'יפס, הטעם היה מושלם, החמאה החומה מקבלת טעם אגוזי וארומה מטורפת מה שטורם לטעם המושלם של הבראוניז או כל מה שתכינו עם זה
אז התחלתי בהכנת החמאה החומה, פשוט להניח 200 גרם חמאה,כמו שהיא כגוש בתוך קלחת, לבשל על אש נמוכה עד שהיא מקבלת גוון אגוזי וארומה מטורפת.
הזהרו לא לשרוף
,
בינתיים חותכים לקוביות 200 גרם שוקולד מריר ומניחים בקערה, כשהחמאה החומה מוכנה פשוט יוצקים אותה על השוקולד ממתינים כמה דקות ומערבבים יחד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה
בקערה גדולה מקציפים עם מיקסר ידני פשוט
4 ביצים
¾ כוס סוכר
¼ כוס סוכר חום
מקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה
להוסיף פנימה את השוקולד עם החמאה החומה ולערבב עם לקקן
להוסיף:
חצי כוס קמח
חצי כוס שקדים טחונים
חצי כוס קקאו
לערבב היטב ולהוסיף כפית נס קפה, כפית תמצית וניל ורבע כפית מלח
לקפל עם לקקן עד לקבלת תערובת מבריקה
לחתוך גס
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולר חלב
לערבב יחד ולהוסיף חצי לבלילת הבראוניז
את החצי השני נפזר מעל
נעביר את הבלילה לתבנית מרובעת 20/20
או לרינג שאותו נעטוף עם נייר אפיה ונייר אלומניום
נחמם תנור ל 170° טורבו ונאפה כ 40 דקות
נוציא נצנן ונפרוס,אני אוהבת להכניס למקרר לשעה לפחות לאחר שהבראוניז הצטננו
לחתוך לקוביות ולהתענג
בתאבון
********
מוצר מומלץ💥
קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
Comentarios