סלט אבוקדו גוואקאמולי - במטבח עם דיתוש
המצרכים:
2 אבוקדו רכים ומעוכים היטב
חצי פלפל אדום קצוץ דק
עגבניה קטנה קצוצה דק
חצי בצל סגול קצוץ דק
מעט כוסברה קצוצה
מיץ לימון
מלח, פלפל
אופציונלי- מעט פלפל צ'ילי אדום קצוץ דק
הכנה:
לערבב את כל החומרים עד להטמעה.
לאכול עם נאצ'וס, על לחם, עם טורטייה
בתאבון ❤️ דיתוש
********
מוצר מומלץ❣️
פומפיה ומגרדת רב-תכליתית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם לכל חלקי הארץ.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים שלנו בפייסבוק👇🏽
Comments