קציצות בשר ותפוחי אדמה בסגנון סופריטו ברוטב משגע - אריה רוזנשטוק
*800 גרם בשר טחון מ"ס 2
*2 בצלים קצוצים דק *מאוד
* חבילה כוסברה קצוצה
* חבילה פטרוזיליה קצוצה
* 5 שיניים שום קטושים
חצי כוס שיבולת שועל
2 ביצים
חצי כף פפריקה בשמן
חצי כף בהרת
חצי כף כמון
חצי כפית הל
מלח פלפל לפי טעמכם
5 תפו"א חתוכים לקוביות של 2 ס"מ ולטגן בשמן עמוק.
אופן הכנה:
לערבב את כל החומרים לכסות להכניס למקרר לחצי שעה.
לכדרר לטגן.
הכנת הרוטב:
1 בצל קצוץ
5 שיניים שום קצוצים
5 עגבניות מגורדות.
בהרת
כמון
כף פפריקה בשמן
מלח פלפל
אופן הכנה :
מטגנים בסוטג' את הבצל מוסיפים את השום והעגבניות
מוסיפים חצי ליטר מים
מתבלים.
מניחים את הקציצות בתוך הרוטב מפזרים מעל את תפו"א.
מכסים לשעה על אש בינונית.
בהצלחה
********
מוצר מומלץ ❤❤
קוצץ מזון חשמלי 5 ליטר כולל קערת נירוסטה איכותית, במחיר בלעדי 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
💖
Comments