top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריה רוזנשטוק

קציצות בשר ותפוחי אדמה בסגנון סופריטו ברוטב משגע - אריה רוזנשטוק


קציצות בשר ותפוחי אדמה בסגנון סופריטו ברוטב משגע - אריה רוזנשטוק


*800 גרם בשר טחון מ"ס 2

*2 בצלים קצוצים דק *מאוד

* חבילה כוסברה קצוצה

* חבילה פטרוזיליה קצוצה

* 5 שיניים שום קטושים

חצי כוס שיבולת שועל

2 ביצים

חצי כף פפריקה בשמן

חצי כף בהרת

חצי כף כמון

חצי כפית הל

מלח פלפל לפי טעמכם

5 תפו"א חתוכים לקוביות של 2 ס"מ ולטגן בשמן עמוק.


אופן הכנה:

לערבב את כל החומרים לכסות להכניס למקרר לחצי שעה.

לכדרר לטגן.


הכנת הרוטב:

1 בצל קצוץ

5 שיניים שום קצוצים

5 עגבניות מגורדות.

בהרת

כמון

כף פפריקה בשמן

מלח פלפל


אופן הכנה :

מטגנים בסוטג' את הבצל מוסיפים את השום והעגבניות

מוסיפים חצי ליטר מים

מתבלים.


מניחים את הקציצות בתוך הרוטב מפזרים מעל את תפו"א.

מכסים לשעה על אש בינונית.

בהצלחה

********

מוצר מומלץ ❤❤

קוצץ מזון חשמלי 5 ליטר כולל קערת נירוסטה איכותית, במחיר בלעדי 🇮🇱

לפרטים ולהזמנות 👇🏼


הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽

💖



פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page