סורבה אבטיח טעים ומרענן - אמונה בוארון
המצרכים:
2 קילו אבטיח בלי קליפה (בערך 1/4 אבטיח גדול)
1/2 כוס סוכר,
1/2 כוס גלוקוזה
מיץ מלימון שלם טרי
1 כף אוזו או אלכוהול אחר
אופן ההכנה:
לרסק את האבטיח בבלנדר ולהעביר לקערה גדולה.
להמיס את הגלוקוזה במיקרוגל לכמה שניות שיגיע לרמה של נוזל.
בקערה קטנה לערבב את הסוכר, האלכוהול, מיץ לימון והגלוקוזה, ולהוסיף לאבטיח המרוסק.
לבחוש טוב את הכל ולהעביר לכלי עם מכסה שמתאים להקפאה.
להקפיא לפחות 3 שעות.
להוציא לרסק שוב בבלנדר ושוב
להקפיא.
לשמור בהקפאה, האלכוהול נותן רכות לסורבה.
בהצלחה
*******
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇
Comentarios