עלי גפן ממולא - יפרח
צנצנת עלי גפן 4 בצלים בנוניים מאורכים -מופרדים
למילוי:
2 כוסות אורז צרור פיטרוזליה קצוצה דק 2 כפות שמן 1/4 כפית פלפל שחור 1/2 כף מלח
לרוטב : ליטר מים כפית מלח מיץ מלימון שלם 1/4 כוס שמן
לשטוף ולהפריד את העלים לשים במרכז כפית מהמילוי / אורז לסגור משני קצוות ולגלגל לסדר שכבה עלים בתחתית הסיר להניח את הממולאים אחד ליד השני לשפוך מעל את המים השמן והלימון לתבל להניח צלחת מעל הממולאים להביא לרתיחה לבשל רבע שעה עם הצלחת להוציא את הצלחת ולבשל כ-40 דקות נוספות על אש נמוכה
באהבה נועם זיגדון
Yorumlar