top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

עלי גפן ממולאים כמו במסעדות - השף מיכה כלפה

עלי גפן ממולאים כמו במסעדות - השף מיכה כלפה


מי שלא רוצה בשר, יחליף בפטריות ובצל מטוגנים


מצרכים:

2 כוסות אורז שעבר בישול אבל לא עד הסוף

40 עלי גפן - אפשר גם את העלים המוכנים שבחנויות.

1/2 קילו בשר בקר טחון מלח ופלפל שחור גרוס

5 עגבניות חתוכות לקוביות

מעט כוסברה קצוצה

רבע כפית קינמון

2 בצל קצוץ

שמן זית


אופן ההכנה:

1.חולטים את עלי הגפן במים חמים כ 3 דקות כדי שניתן יהיה לגלגל אותם.


2.מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הבצל וכשמזהיב מוספים את בשר הבקר הטחון ומטגנים חצי טיגון. מוסיפים את האורז לבשר טלה המטוגן, ממליחים מוסיפים מעט פלפל שחור וקינמון ומעט כוסברה קצוצה ומערבבים.


3. מקררים את התערובת ומניחים מעט על העלה בחלק האחורי ומגלגלים את תערובת האורז והבשר בתוך עלי הגפן.


4.בסיר רחב מסדרים שכבה של קוביות עגבניות ויוצקים מעליהן מעט שמן זית.


5.מניחים את העלים המגולגלים בצפיפות מעל העגבניות שבתחתית הסיר.


6.מניחים 2 רבעי לימון מעל לעלי הגפן וממליחים מעט.


7.מוסיפים מים רותחים לסיר, בצורה שתכסה את עלי הגפן ומביאים לרתיחה.


8. מנמיכים את האש ומבשלים כ 50 דקות.


בהצלחה ובתאבון.


*********

מוצר מומלץ❣️

קוצץ הירקות המקורי master slicer חובה בכל מטבח.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽





פוסטים אחרונים

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page