עלי כרישה ממולאים באורז - צופית בן יוסף
גבעול כרישה רצוי עבה .
למילוי:
אורז עגול לפחות כוס וחצי.
מעט שמיר קצוץ.
כפית פפריקה
כפית פלפל שחור.
חצי כפית מלח.
מעט בהרט.
פטרוזליה קצוצה דק
כפית שמן זית.
לערבב היטב
לחתוך את הגבעול ל-3 חלקים
לעשות חריץ באמצע, להכניס למיקרוגל ל-2 דקות
להוציא לפתוח להפריד לעלים על משטח רחב.
להניח מעט מהמילו בקצה ולגלגל
להניח בתבנית
תיבול:
בקערה שמים רבע כוס שמן
מיץ לימום מלימון אחד
כף פפריקה
כפית פלפל שחור.חצי כפית מלח וכוס וחצי מים מערבבים ויוצקים על הממולאים מכניסים לתנור ל-40 דקות מכוסה
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את הסיר - מולטיקוקר 24 ס"מ 4 ב-1 לבישול / טיגון / גריל / אידוי 👇
תגובות