top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תכרמית דהאן

פאד תאי - כרמית דהאן


פאד תאי - כרמית דהאן


חבילת אטריות נודלס (אני משתמשת בקטנות) ירקות חתוכים (כרוב,גזר,סלרי,פטריות טריות,בצל ירק) נבטים גדולים 2 שיני שום כתושות ג'ינג'ר מגורד דק בצל אחד בינוני חתוך לקןביות גדולות שעועית ירוקה חלוטה ומסומנת ממים חצי צרור כוסברה קצוצה

ביצה אחת מקושקשת


לתיבול רבע כוס רוטב צילי מתוק סויה איכותית 3 כפות רוטב פאד תאי 5 כפות רוטב הויסטיר 4 כפות מספר טיפות שמן שומשום מעט פפריקה מתוקה מעט פפריקה חריפה


מתחילים עם האיטריות שמים מעט שמן בסיר מפרידים את האיטריות ומטגנים מספר דקות מוסיפים מים עד לכיסוי ומבשלים עד שהאטריות רכות מסננים היטב מהמים

שמים כף שמן בווק מחממים היטב עד שהשמן מעשן שמים את הבצל והגינגר מקפיצים דקה ומוסיפים את הגזר והכרוב מקפיצים שתי דקות ומוסיפים את שאר הירקות מקפיצים כשתי דקות על אש גבוהה ומורידים מהאש

מחממים שוב את הווק שמים את הביצה ומערבבים עד שהביצה מוכנה

מוציאים את הביצה


מחזירים את הווק לאש ושמים את כל החומרים לתיבול טועמים ומתקנים עם צריך כשרוטב מבעבע מכניסים את האטריות ומערבבים היטב לספיגת הרוטב מורידים מהאש מוסיפים את הירקות המוקפצים את הנבטים והכוסברה מערבבים היטב מגישים עם בוטנים קצוצים


בתאבון










3 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page