top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

פאד תאי תאילנדי - זיוה כהן

תמונת הסופר/ת: זיוה כהן עושה קסמים במטבחזיוה כהן עושה קסמים במטבח

פאד תאי תאילנדי


חלב קוקוס, בוטנים, פרגית וירקות

מנה של אושר שלא תפסיקו להכין.


ראשית נתחיל עם הרוטב

גרד לימון מלימון 1

מיץ מלימון 1

כף גדושה מחית קארי

כף גדושה חמאת בוטנים עם בוטנים גרוסים

3 כפות רוטב טאריאקי

פחית חלב קוקוס

לבשל על אש קטנה עד לאיחוד.


700 גרם פרגית נקיה וחתוכה לקוביות לערבב עם כף סויה וכף קורנפלור להשהות במקרר כשעתיים.

איטריות אורז להרתיח ולרכך במים לסנן ולהניח בצד לשלב מאוחר.

ירקות חתוכים

2 כוסות כרוב

3 יח' פרחי ברוקולי

2 גזרים חתוכים ל"גפרורים"

סלסלת פטריות

פלפל אדום

בצל גדול

נבטים

תוספות בוטנים קלויים

1/4 כוס סויה

כפית ג'ינג'ר קצוץ

3 כפות שמן זית


אופן הכנה

נכניס שמן לסיר ופרגית ונטגן לסגירה מכל הצדדים ונוציא לכלי.

נכניס לסיר בצל ונביא לשקיפות נוסיף כרוב, ברוקולי, פלפל, גזר נערבב עד להורדת נפח נוסיף פטריות וסויה ונקפיץ את הכל כעת נוסיף את הפרגית נבטים ונערבב

בשלב הזה למזוג את הרוטב המוכן להביא לרתיחה קלה נוסיף איטריות ובוטנים קלויים, סיימנו המנה מוכנה.















Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page