פאי פקאן - ליטל אשואל
* תבנית פאי מתפרקת מרובעת או עגולה קוטר 26
לבצק: בצק פריך מתוק מוכן ומופשר של מעדנות או כל חברה אחרת.
למלית: 1 כוס מייפל 1/4 כוס סוכר חום 100 גרם חמאה להמיס במיקרו ולחלק לשתי קערות
לקערה אחת להוסיף 3 ביצים בזו אחר זו ולערבב היטב, להוסיף 100 גרם פקאן טבעי גרוס ולערבב.
לרפד תבנית פאי בבצק הפריך. למלא במלית המייפל והפקאן
לאפות ב170 מעלות למשך 45 דקות.
להוציא מן התנור ולסדר כ150-200 גרם פקאן טבעי שלמים איך שאוהבים על הפאי (מניפה, שורות וכו).
לערבב את הקערה השניה של המייפל עם שתי כפות שמנת מתוקה ולשפוך על העוגה.
להחזיר לתנור ולאפות עוד כרבע שעה.
ממליצה לחלץ מהתבנית עוד כשהעוגה מעט חמה
Comments