top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח עם דיתוש

פאי רועים קטוגני - במטבח עם דיתוש


פאי רועים קטוגני - במטבח עם דיתוש


למלית:

בצל בינוני קצוץ דק

700גר' בשר בקר טחון עם המון שומן

כף גדושה רסק עגבניות לל"ס

מלח, פלפל

כפית כמון

2 כפות שטוחות פפריקה מתוקה רגילה

1/3 כוס מים


לטופינג:

4 שומרים חצויים

1/3 כרובית חתוכה לפרוסות עבות(1.5 ס"מ)

שמן זית

מלח, פלפל

5 כפות שקדים

1 חלמון


הכנה:

לפזר השומר והכרובית בתבנית אפיה.

לתבל במלח ופלפל ולהזליף שמן זית.

לאפות בחום גבוה חצי שעה עד להשחמה קלה.

לצנן מעט ולטחון יחד עם שאר החומרים במעבד מזון.

לתקן תיבול.


הכנת המילוי:

לטגן בשמן זית את הבצל עד לשקיפות.

להוסיף את הבשר ולתבל.

לערבב תוך הפרדת הגושים עם מזלג.

להוסיף רסק ולערבב.

להוסיף מים ולבשל עוד כמה דקות עד שהמים כמעט מתאדים.

לשמן תבנית פיירקס קטנה או תבנית מרובעת בערך 22×22.

לשטח מהמילוי בתחתית.

בזהירות לשטח את הטופינג שומר/כרובית מעל.

לאפות בחום 190 כחצי שעה עד להזהבה.


*ניתן לפזר שומשום מעל לפני האפיה

בתאבון ♡

דיתוש


********

המלצה:

סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇








פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page