top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

פאי שוקולד טעים וקל - מירב מלכה

פאי שוקולד טעים וקל - מירב מלכה


לבצק:

2 כוסות קמח

1 חמאה רכה (לגרסה פרווה - להמיר במחמאה)

1 סוכר וניל

כפית קליפת תפוז מגורדת (לא חייב)

קמצוץ מלח

1 ביצה

4 כפות מים קרים.


להקפיא למשך חצי שעה

ולאפות על 180° בערך 10 דקות.


לשוקולד:

50 גרם מחמאה

רבע כוס שמן

100 גרם שוקולד

3 כפות קקאו

כוס סוכר

2 ביצים

2 כפות מים קרים

להמיס הכל יחד על הגז


למלא את הקלתית ולאפות 25 דקות על 180 מעלות.


העוגה מצויינת אחרי קירור


בהצלחה

Merav 🍰


**********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽





פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page