פאי שוקולד טעים וקל - מירב מלכה
לבצק:
2 כוסות קמח
1 חמאה רכה (לגרסה פרווה - להמיר במחמאה)
1 סוכר וניל
כפית קליפת תפוז מגורדת (לא חייב)
קמצוץ מלח
1 ביצה
4 כפות מים קרים.
להקפיא למשך חצי שעה
ולאפות על 180° בערך 10 דקות.
לשוקולד:
50 גרם מחמאה
רבע כוס שמן
100 גרם שוקולד
3 כפות קקאו
כוס סוכר
2 ביצים
2 כפות מים קרים
להמיס הכל יחד על הגז
למלא את הקלתית ולאפות 25 דקות על 180 מעלות.
העוגה מצויינת אחרי קירור
בהצלחה
Merav 🍰
**********
Comments