top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תצביה אורן

פאי שוקולד ללא אפיה- צביה אורן



מתכון:

1 כוס קמח שקדים

9תמרים מגולענים מג׳הול.

תחילה להכניס לבלנדר את התמרים ללא גלעינים לערבל היטב , להוסיף 1 כוס קמח שקדים, ולערבל עד לקבלת בצק שניתן לעבוד איתו.

לוקחים 2 דפי נירות אפיה ,

אחד שמים את הבצק ואת השני שמים מעליו, ועם מערוך יוצרים משטח ישר שיתאים לתבנית. למלא את תבנית הפאי ולהרים קצת מעל הדפנות מהצדדים של הפאי.

לוקחים 2 אפרסמונים קלופים ורכים, שמים בבלנדר, ומוסיפים 2 כפות קקאו משובח.

לטחון עד לבלילה יציבה וחלקה, ממש שוקולד ויוצקים על התבנית.

מפזרים כמה שקדים מולבנים דקים מעל ומקפיאים במקפיא.

לאחר2-3 אפשר להוציא ולפרוס.

טעים במיוחד.

לשמור במקרר או במקפיא.


מתאים לפסח.

להכין בתבנית פאי קטנה 18 ס׳ מ.










125 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page