מתכון:
1 כוס קמח שקדים
9תמרים מגולענים מג׳הול.
תחילה להכניס לבלנדר את התמרים ללא גלעינים לערבל היטב , להוסיף 1 כוס קמח שקדים, ולערבל עד לקבלת בצק שניתן לעבוד איתו.
לוקחים 2 דפי נירות אפיה ,
אחד שמים את הבצק ואת השני שמים מעליו, ועם מערוך יוצרים משטח ישר שיתאים לתבנית. למלא את תבנית הפאי ולהרים קצת מעל הדפנות מהצדדים של הפאי.
לוקחים 2 אפרסמונים קלופים ורכים, שמים בבלנדר, ומוסיפים 2 כפות קקאו משובח.
לטחון עד לבלילה יציבה וחלקה, ממש שוקולד ויוצקים על התבנית.
מפזרים כמה שקדים מולבנים דקים מעל ומקפיאים במקפיא.
לאחר2-3 אפשר להוציא ולפרוס.
טעים במיוחד.
לשמור במקרר או במקפיא.
מתאים לפסח.
להכין בתבנית פאי קטנה 18 ס׳ מ.
Comments