top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תעטרה ז'ורנו

פאי שוקולד - עטרה ז׳ורנו

*מרכיבים:* לבצק: 2.5 כוסות קמח תופח. 1 חבילת מרגרינה. 3 כפות סוכר. 2 ביצים. למילוי השוקולד: 2 חבילות שוקולד מריר. 1/2 חבילת מרגרינה או 1/2 כוס שמן. 3 כפות קקאו. 1/3 כוס סוכר. 1/2 כוס מים. 2 ביצים. 1 כף קמח תופח.


*לאופן ההכנה:* 1. בקערת המיקסר בעזרת וו גיטרה יש לערבב את חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך ונעים. 2. יש להמיס את חומרי מלית השוקולד חוץ מהקמח והביצים. 3. לאחר שהשוקולד נמס יש לערבב היטב את הביצים בקערה ולהוסיף את כף הקמח. 4. יש לשטח את הבצק של הפאי בעזרת מערוך ולסדר על גבי תבנית פאי. 5. יש להעביר את בלילת השוקולד לתחתית הפאי. 6. לאפות בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות.

אשמח שאתם מכינים תשתפו אותי בתוצאות









צפייה 10 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page