פאי תפוחים הכי מהיר שיש
המתכון:
חבילת בצק פריך של שמרית 5 תפוחים גרנד סמיט 1 כף גדושה קינמון 2 כפות סוכר חום חצי כוס אגוזים קצוצים גס
אופן ההכנה: על תבנית ועליה נייר אפייה מרפדים רינג או תבנית פאי מתפרקת בקוטר 24 בבצק פריך של שמרית, מורידים את השאריות שבדפנות ושומרים בצד.
לקערה מגרדים את התפוחים, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
מוסיפים את תערובת התפוחים לתבנית המרופדת בבצק הפריך.
את השאריות מרדדים וחותכים לפסים. מסדרים באלכסונים על גבי הפאי.
מפזרים אגוזים קצוצים מסביב.
אופים ב180 מעלות למשך 45-50 דקות.
Comments