פאי תפוחים הכי מהיר שיש - ליטל אשואל
המצרכים:
חבילת בצק פריך של שמרית 5 תפוחים גרנד סמיט 1 כף גדושה קינמון 2 כפות סוכר חום חצי כוס אגוזים קצוצים גס
אופן ההכנה: על תבנית ועליה נייר אפייה מרפדים רינג או תבנית פאי מתפרקת בקוטר 24 בבצק פריך של שמרית, מורידים את השאריות שבדפנות ושומרים בצד.
לקערה מגרדים את התפוחים, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
מוסיפים את תערובת התפוחים לתבנית המרופדת בבצק הפריך.
את השאריות מרדדים וחותכים לפסים. מסדרים באלכסונים על גבי הפאי.
מפזרים אגוזים קצוצים מסביב.
אופים ב180 מעלות למשך 45-50 דקות.
בתאבון
**********
מוצר מומלץ ❤
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים שלנו בפייסבוק👇🏽
Comments