פאפארדלה שמנת ופטריות
חצי חבילת אטריות פאפארדלה סלסלת פטריות טריות מיכל שמנת לבישול 10% חצי בצל קצוץ דק שן שום כתושה 2 כפות חמאה מעט פרמז'ן מגוררת
מבשלים את האטריות מסננים ומניחים בצד
במחבת שמים את החמאה מטגנים את הבצל ושן השום הכתושה עד לשקיפות מוסיפים את הפטריות ומטגנים כדקה מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה מנמיכים את האש מתבלים במעט אבקת מרק פטריות מלח פלפל שחור מעט אגוז מוסקט מערבבים את האיטריות עם הרוטב מסדרים על צלחת הגשה מפזרים מעל פרמז'ן מגורר
בתאבון
Comments