פבלובה עם תפוחים שיכורים מיין - כרמית דהאן
לפבלובה 5 חלבונים כוס חד"פ קרה סוכר שקית אבקת סוכר כף קורנפלור כף חומץ מעט קינמון
למילוי 2 כפות מחמאה או חמאה 3 תפוחים גדולים חתוכים לקוביות קטנות 2 כפות סוכר חום כהה 3 כפות דבש רבע כוס יין אדום כפית קינמון
בקערת המיקסר מקציפים חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב מאד המרנג מוכן כאשר הוא מבריק ויציב ונשאר על בלון ההקצפה מוסיפים את האבקת סוכר הקורנפלור והחומץ נקציף קלות רק להטמיע את האבקות נעביר לשקית זילוף עם צנטר ונזלף פבלובות אישיות נאפה בחום של 110 כשלוש שעות הפבלובות מוכנות כשאפשר לנתק אותן בזהירות מנייר האפיה
למילוי בסיר נשים מחמאה נוסיף את התפוחים והסוכר החום ונצלה אותם נוסיף את היין הדבש והקינמון ונבשל כרבע שעה נצנן היטב לפני המילוי
להרכבת הפבלובה מכינים קצפת אפשר צמחית או חלבית מזלפים מעל הפבלובה מסדרים מעל הקצפת 2 כפות מהתפוחים מפזרים מעל מעט שקדים מולבנים קלויים
Comments