top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תתמרה בר מוחא

פחזניות במילוי קרם - תמרה בר מוחא

פחזניות במילוי קרם - תמרה בר מוחא


מצרכים:

2 כוסות מים (500 מ"ל)

200 גרם נטורינה

שתי כפות סוכר

רבע כפית מלח

2 כוסות קמח (280 גרם)

8 ביצים m


אופן ההכנה:

מרתיחים על הגז את המים הנטורינה הסוכר והמלח עד שהנטורינה נמסה לחלוטין.

מסירים מהאש מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים עד שניתמע בבלילה ונהפך לבצק.

מעבירים אותו למיקסר אם וו גיטרה ומפעילים על מהירות בינונית ונותנים לבצק להתקרר זה קורה בין 5-10 דקות עד שמרגישים שהקערה יתקררה מבחוץ.

ומוסיפים בהדרגה כל פעם ביצה אחת עד שניתמע בבצק.

בודקים מתיחה בין שתי אצבעות שלוקחים מעט מהתערובת.

מעבירים לשקית זילוף אם צנטר כוכב ומזלפים חצי עיגול וניכנסים ללמעלה ויוצאים.

אפיה בחום 200 מעלות בטורבו למשך עד חצי שעה בערך.

מוציאים מצננים וממלאים בקרם.


לקרם:

500 מ"ל שמנת מתוקה/קצפת צמחית

2 כוסות חלב / מים

160 גרם פודינג וניל.

ו3 כפות קרם פטייסר אופציונלי לא חובה פשוט משדרג את הטעם.


אופן ההכנה:

שמים הכול במיקסר מערבבים אם המקצף ומקציפים במהירות גבוה עד לקבלת קצפת איכותית ורכה.

עושים חור מלמטה בעזרת קש וממלאים בקרם בעזרת צנטר קטן.

אפשרי להסים מעל 100 שוקולד ממוס אם כף שמן מחומם על בן מרי או במיקרוגל לדקה.

או לבזוק מעל אבקת סוכר.


בהצלחה מרובה תמרה בר מוחא❣️



********

המלצה:

סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇









31 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page