פחזניות כשרות לפסח - ליטל אשואל
המתכון:
בסיר שמים 2 כוסות מים, 200 גרם מחמאה קוביות, 2 כפות סוכר וכפית מלח, שמים על להבה בינונית עד שהמחמאה נמסה לגמרי והתערובת מתחילה לבעבע.
מוסיפים 2 כוסות קמח תופח לפסח בבת אחת ומערבבים במשך 3 דקות.
מעבירים לקערה ומקררים היטב.
מוסיפים 4 ביצים אחת אחת ומערבבים היטב עד שהתערובת קרמית ומתאימה לזילוף.
מזלפים פחזניות. אפשר לפזר שקדים פרוסים.
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כחצי שעה❤️
לקרם:
להקציף 2 שמנת צמחית + 1 אינסטנט וניל
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments