פטריות מוקפצות בקלי קלות - במטבח עם דיתוש
מצרכים:
2 חבילות פורטבלו בהירות
1 חבילת פורטבלו כהות
בצל סגול בינוני חתוך לרבעי טבעות
מלח, פלפל
מרק פטריות קנור(אופציונלי)
מעט כוסברה קצוצה
מעט פטרוזיליה קצוצה
שמן זית
הכנה:
לטגן את הבצל בשמן זית עד לשקיפות(כחמש דקות).
להוסיף את הפטריות החתוכות גס, לתבל ןלהקפיץ כחמש דקות.
להוסיף ירק ומעט מים(כרבע כוס בתחילה).
לערבב ולבשל כמה דקות עד שהרוטב מצטמצם(כמה דקות).
בתאבון ♡ דיתוש
********
מוצר מומלץ❣️
פומפיה איכותית רב-תכליתית.
מגיעה עם שלושה תופים שונים המאפשרים להנות ממגוון אופציות במכשיר.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
Comments