פילה סלמון ברוטב טריאקי רך ועסיסי - השף מיכה כלפה
מצרכים:
1 פילה סלמון ( כ 6 מנות )
4 שיני שום פרוסות
3 כפות סוכר חום דמררה
6 כפות רוטב טריאקי
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן
מעט מלח
1 ענף בצל ירוק חתוך לעיגולים
כף שומשום
רבע כוס שמןקנולה - וכן חייב שמן !
רבע כפית טימין
מעט גינג'ר למי שאוהב ורצוי!
אופן ההכנה:
1. בקערה לערבב את כל חומרי המשרה היטב ,להניח את הדגים כ - חצי שעה במקרר ,לדאוג מדי פעם להפוך את הדגים
2. מניחים את הדג על תבנית אפייה שמצופת בנייר כסף. ויוצקים את המרינדה על הדג מי שרוצא מפזר מעל תערובת של עשבי תיבול יבשים..
3. מכסים בנייר אפייה. (כן זה הדרך לשמור שהדג לא ישרף )
4. את התבנית מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-15 דקות.
5. לאחר כ - 15 דקות מסירים את נייר האפייה ואופים עד שמתקבל צבע זהוב קרמלי
6. מסדרים את הדגים על קערת הגשה ומפזרים מעל מעט בצל ירוק קצוץ ושומשום
בתאבון
*********
מוצר מומלץ❣️
רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.
מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה
ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.
ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
Comments