top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריאלה גולדמן

פילה סלמון צלוי בתנור - אריאלה גולדמן

פילה סלמון צלוי בתנור - אריאלה גולדמן


▪︎ נתח פילה סלמון טרי במשקל בערך 800 גרם / או קפוא ומופשר פרוס לנתחים יפים


~ מערבבים יחד-

4 כפות שמן זית

4 שיני שום כתושות

רבע כוס מידה סילאן

רבע כוס מידה רוטב צ'ילי

כפית פפריקה

מלח גס

פלפל שחור גרוס

מיץ טרי סחוט מ 1/2 לימון


~ מברישים את הנתחים ברוטב

~ מחממים את התנור לחום גבוה 220 מעלות- תוכנית אפייה רגילה

~ מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומברישים אותו היטב ב 2 כפות מהשמן

~ מכניסים את התבנית אל התנור בלי הדג ומחממים אותה 5 דקות. חשוב שהיא תהיה חמה.


~ מוציאים בזהירות ומנמיכים ל 200 מעלות ומניחים בה את נתח הדג, על צד העור וצולים 20 דקות









21 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page