פיסטוק מסוכרר למאפים ולנשנוש טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 100 ג״ר פיסטוק חלבי מקולף,
להניח על מחבת חמה נון סטיק ללא שימון לקלות עד הזהבה יפה,
להוסיף 2 וחצי כפות סוכר דמררה לקרמל 2 דקות תוך כדי ערבוב,
להוסיף כף מים לערבב עד אידוי המים להעביר לצלחת בשכבה אחת,
לקרר על הצלחת להפריד לבודדים ולנשנש,
לחתוך לפירורים קטנים עם סכין לשימוש במאפים,
לאכסן במקרר,
כשלמים ומרוסקים מתאים לכנאפה גלידות סלטים ומאפים שונים ובתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments