פיצה אלפרדו - עטרה ז'ורנו
לבצק:
חצי קילו קמח
4 כפות סוכר
שתי כפות שמרים
אחד וחצי כוסות מים קרים
חצי כוס שמן
כף מלח
לרוטב שמנת:
50 גרם חמאה
250 מ"ל שמנת לבישול
חבילת פטריות
1 בצל לבן
3 כפות פטרוזיליה
תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, אבקת רוטב פטריות.
אופן ההכנה:
לערבב היטב את החומרים היבשים באמצעות וו גיטרה ולאחר מכן להוסיף את המים, השמן והמלח. ללוש במשך חמש דקות.
לאחר הלישה, לתת לבצק לתפוח במשך חצי שעה. בזמן התפיחה, להכין את הרוטב.
לרוטב – לחתוך את הבצל לפרוסות דקות ולטגן לריכוך מלא. להוסיף את הפטריות והפטרוזיליה, השמנת והתבלינים עד לסמיכות מלאה של הרוטב.
לפתוח את הבצק על תבנית עם נייר אפיה ולהשאיר שוליים רחבים (מי שאוהב) למרוח את הרוטב של השמנת והפטריות, לפזר במרכז הפיצה גבינה צהובה ומוצרלה.
לאפות בחום של 180 מעלות במשך חצי שעה.
*******
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי לרידוד ואפייה מושלמים👇🏽
留言