מתכון לפיצה ביתית קלה להכנה.
המתכון המדוייק לקבלת פיצה עם בצק חלומי ועם רוטב עגבניות שלא אפשרי להפסיק לאכול.
.
.
.
המתכון לכמות של- 2 פיצות גדולות.
*מרכיבים:*
חצי קילו קמח.
4 כפות סוכר.
2 כפות שמרים.
1.5 כוס מים *קרים*
חצי כוס שמן.
1 כף מלח.
*אופן ההכנה:*
יש לערבב היטב את החומרים היבשים עם וו גיטרה.
לאחר מכן להוסיף את המים, השמן והמלח וללוש למשך 5 דקות.
לאחר הלישה לתת לבצק לתפוח למשך חצי שעה, ובזמן ההתפחה אני מכינה את הרוטב.
*מתכון לרוטב עגבניות:*
2 בצלים.
2 עגבניות קלופות.
3 כפות גדושות רסק עגבניות.
כוס מים.
תבלינים: מלח, מ.עוף,פפריקה,צילי גרוס מתוק והמון כוסברה.
יש לטגנן את הבצל יחד עם העגבניות עד להשחמה.
לאחר מכן להוסיף: מים,רסק עגבניות, תבלינים וכוסברה.
נחזור לבצק:
יש לפתוח את הבצק על תבנית יחד עם נייר אפיה ולהשאיר שוליים רחבים(מי שאוהב)
למרוח את הרוטב עגבניות ולפזר בצדדים שומשום וקצח.
לפזר במרכז הפיצה מה שאוהבים: גבינה צהובה,טונה, זיתים, תירס ועוד..
לאפות בחום של 180 מעלות למשך חצי שעה.
Comments