פיצה בתוספת תפוחי אדמה ורוזמרין - מירב מלכה
לבצק:
קילו קמח
כף וחצי שמרים
3 כפות סוכר
2-3-כוסות חלב פושר חם.
1 וחצי כפות מלח
חצי כוס שמן.
**טיפ להתפיח את השמרים לפני עם כוס מים ורבע כפית סוכר.
*להוסיף את המלח רק אחרי עיבוד קל של הבצק
* לשמן את הידיים בסיום הלישה
*להתפיח שעה
ליצור צורה בתבנית להוסיף את התוספות ולתת לבצק עוד רבע שעה התפחה ולאחר מכן להכניס לאפיה.
לרוטב:
לטגן מעט שום להוסיף
רסק עגבניות
רבע כוס מים
תבלין לפיצה
מלח
אבקת מרק פטריות
ופלפל שחור
אופן ההכנה:
לפרוס פרוסות דקיקות של תפוחי אדמה להניח מעל הבצק .
לשפוך מעל את הרוטב ,להוסיף גבינה צהובה ,זיתים ולפזר עלי רוזמרין.
לאפות על 180 מעלות עד להזהבה.
בהצלחה
Merav🍰
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇
Comments