פיצה
ארוחת ערב מושלמת בתבנית 1
לבצק-5 פיצות עגולות בקוטר 28
1 קג קמח לבן מנופה
1 ביצה
1/2 1 כפות שמרים יבשים
1 כף סוכר
1 כף מלח
3 כוסות מים פושרים
לאחד הכל לבצק אחיד למרוח במעט שמן זית ולהתפיח לאחר הכפלת הנפח ללוש ושוב להתפיח.
רוטב:
קופסא בינונית רסק עגבניות
1/4 כוס שמן
א. שום לפי הטעם
מלח
אורגנו
ומעט מים חמים
לערבב הכל למרקם אחיד
גבינות קשות, מוצרלה וכו..
תוספות: פטריות, זיתים, עגבניות שרי, בצל וכו....
שומשום לפיזור בשולי הפיצה.
גוונו ותכינו נגיסים עם גבינה (צהובה/מוצרלה) בשולי הפיצה
ליצירת נגיסים ראו תמונה לאחר החיתוך להדק לסגירה משני הצדדים כאשר משמנים אותם בשמן זית ומפזרים שומשום מעל.
לפרוס לבצק דק ע"ג קמח תירס להעביר לתבנית משומנת בשמן זית, למרוח רוטב מעל לפזר גבינות ותוספות מגוונות.
לאפות התנור טורבו 180 מעלות
*******
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי לרידוד ואפייה מושלמים👇🏽
Comentários