פיצה חצילים ופלפלים - אמונה בוארון
כמות לשתי פיצות
המצרכים:
לבצק:
1/2 קילו קמח רגיל
1 כף שמרים יבשים
1/2 כף סוכר
1/3 כוס שמן
1 כך מלח שטוחה
1 וחצי כוסות מים פושרים להוסיף
בהדרגה
למילוי:
1 חציל גדול חתוך לפרוסות
1 בצל גדול חתוך לרצועות
2 עגבניות גדולות חתוכות לפרוסות
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
1/2 כוס שמן לטיגון
4 פרוסות גבינה צהובה מגורדת
100 גרם גבינת מוצרלה או כל גבינה אחרת.
אפשר להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
בקערה להוסיף את כל מצרכי הבצק ללוש לבצק רך אם דביק להיעזר
בידיים משומנות.
לתת לתפוח כשעה.
בינתיים לטגן קודם את פרוסות
החציל,להעביר על נייר סופג לצלחת.
לטגן את הבצל להוסיף את הפלפל
להמשיך לטגן עד שהפלפל מתרכך.
להוסיף עגבניות לפזר מלח ופלפל
לטגן כמה דקות.
לחלק את הבצק לשנים וגם הירקות והגבינות לשנים.
לרדד חלק אחד של הבצק להניח על תבנית פיירקס רצוי עגולה.
לפזר את הירקות בשכבה אחידה לפזר מעל את הגבינות.
לאפות בחום 180 בערך 1/2 שעה או עד שמשחים וכך גם את הפיצה השנייה.
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments