פיצה כשרה לפסח - מירב מלכה
המצרכים:
לבצק:
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
3/4 כוס שמן
1 כפית גדושה מלח
מעט פלפל לבן
3/4 כוס שקדים טחונים
1 ביצה
לרוטב:
רסק עגבניות
פלפל שחור
מלח
מעט מים
לשמנת:
להקציף:
250 מל' שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
להוסיף:
125 גרם גבינה לבנה
1 גביע שמנת של פעם
1 סוכר וניל.
אופן ההרכבה:
לפורר את הפירורים בתחתית הכוסלהוסיף את המילוי ומעל שוב לפורר את הבצקלהכניס להקפאה של שעה לפחות
בהצלחה
Merav🍰
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Kommentare