פיצה מהירה ללא התפחה - תמרה בר מוחא
לבצק:
חצי קילו קמח.
1 ביצה L
1 1/2 כף שמרים יבשים.
כף סוכר
כף מחוקה מלח.
1 וחצי כוס מים רותחים.
רבע כוס שמן קנולה/ זית.
רוטב פיצה מוכן (של פרי מבורך)
תוספות: בולגרית מוצרלה גבנה צהובה וזיתים וכ'ו...
אופן ההכנה:
להסים הכול בקערת המיקסר מלבד המים ומלח.
לערבב ולהוסיף בהדרגה את המים אם הבצק דביק או יבש מידי אפשרי להוסיף קמח או מים.
ומלח שהבצק אחיד ולתת לו לישה עד שהוא ניפרד מדפנות הקערה.
להעביר את הבצק לקערה משומנת לחכות רבע שעה גג 20 דקות.
לקחת פיסת בצק לקמח לפתוח לעלה ולמרוח מעל רוטב פיצה גבינות וכל תוספת שאוהבים.
ליצרת הסמבוסק פיצה מרימים את הפינות ליצרת משולש ומברישים אותם בביצה.
אופים בחום של 220 מעלות בתחתית התנור.
עד שמזהיב ונראה מוכן.
בהצלחה מרובה תמרה בר מוחא❣️
********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
👩🏼🍳
Commentaires