פיצה מוקרמת
חצי קילו קמח כף שמרים יבשים או חצי קובית שמרים כף סוכר רבע כוס שמן זית כוס וחצי מים פושרים (כוס חד פעמית) כף מלח ללוש לבצק רך ולא דביק להעביר לקערה לשמן מעט את הבצק להתפיח אותו כשעה ואפשר לעבוד איתו
למוקרם מטגנים בשמן זית פטריות פרוסות מוסיפים שן שום כתושה ומיכל שמנת לבישול מביאים לרתיחה מתבלים במעט אבקת מרק פטריות כף שטוחה אבקת מרק עוף פרווה מעט פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט
יוצקים רוטב שמנת מעל הפיצה
מפזרים גבינה צהובה ובולגרית ואופים
*******
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי לרידוד ואפייה מושלמים👇🏽
Comments