top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

פיצה מושלמת - ליטל אשואל

פיצה מושלמת - ליטל אשואל


מתכון:

4 כוסות קמח לבן

1 כף גדושה שמרים יבשים

2 כפות סוכר

1 כף מלח

4 כפות שמן זית

1-2 כוסות מים חמימים


אופן ההכנה:

1. בקערת המיקסר עם וו לישה שמים תחילה קמח שמרים וסוכר ומערבבים עם כף. מוסיפים מלח ומערבבים. מוסיפים שמן וכוס אחת מים ומתחילים ללוש, מוסיפים את יתרת המים ולשים כחמש דקות לקבלת בצק רך ונעים למגע.


2. בקערה שמים כף שמן זית, מעצבים את הבצק לכדור יפה ומניחים בקערה. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה.


3. חלקו את הבצק ל 2-3, תלוי בגודל הפיצה שתרצו. עצבו לפיצה, מרחו ממרח לפיצה, פזרו גבינות ותוספות שאתם אוהבים.


4. המלצה חמה: חממו תנור ל240 מעלות על תכנית טורבו, הניחו את הפיצות על נייר אפייה מעל תבנית תנור הפוכה המדמה אבן שמוט.

אפו כ15-20 דקות להשחמה יפה


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽








Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page