top of page
Post: Blog2_Post

פיצה - מירב מלכה

לבצק קילו קמח 2 כפות שמרים 3 כפות סוכר 3 כוסות מים חמימים כף וחצי מלח חצי כוס שמן להתפיח ¾שעה.


לרוטב: 4 עגבניות קלופות וקצוצות 4 שיני שום כתושות כף גדושה מיונז 1/2 כפית סוכר 1 כפית מלח פלפל צ'ילי פלפל שחור מעט שמן זית 4כפות רסק עגבניות 1 כפית אורגנו חצי כוס מים


לפזר גבינה קשה מגוררת מכל סוג שאוהבים לפיזור על הפיצה תוספות שאוהבים (פטריות, זיתים, גבינה מלוחה וכו')

לאפות בתנור שחומם מראש על- 200° מעלות עד להשחמה.

בהצלחה











Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page