פיצה משגעת
אני הכנתי את הפיצה על אבן פיצה.ממליצה.
לחמם תנור מראש! 200 מעלות
אפשר גם בתבנית התנור,
אפשר להוסיף כל תוספת שאוהבים...
שימו לב לפיצה בתנור שלא תישרף או תתייבש
מצרכים: 3 וחצי כוסות קמח מנופה ועוד 3 כפות קמח. חצי כוס שמן זית. כפית שמרים יבשים כף מלח שטוחה כפית סוכר כוס וחציממיים חמימים,נוסיף בהדרגה!!! .לישה ידנית או עים המיקסר. בקערה לערבב קמח שמרים וסוכר. להוסיף כוס מיים,וללוש היטב.אים צריך להוסיף עוד מיים בהדרגה. להוסיף את המלח,להמשיך ללוש עד לבצק חלק. וגמיש לכסות את הקערה עים הבצק בנילון נצמד. עד להכפלת הנפח. בנתיים להכין את הרוטב 2 כפות שמן זית .
4 עגבניות קלופות וקצוצות
4 שיני שום כתושות
חצי כפית סוכר
1 כפית מלח
2 כפות רסק עגבניות
אורגנו יבש לפי הטעם לבשל את הרוטב לטעום ולתקן טעמים.להניח בצד לקרור.
ההכנה: את הבצק אני מחלקת לכדורים במשקל 250גר לרדד על משטח מקומח, למרוח מסביב לבצק שמן זית .למרוח רוטב בשכבה אחידה. להוסיף כל מה שאוהבים.הנחתי על הבצק חתיכות גבינת מוצרלה,זיתים עגבניות מיובשות,פירחיי כרובית מבושלים, .. להכניס לתנור שחומם מראש ,התנור צריך להיות חם. 200 מעלות.
לאפות כרבע שעה עד להשחמה קלה. בדקו..
*******
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי לרידוד ואפייה מושלמים👇🏽
Comments