פיצה פירות יבשים - אמונה בוארון
במיוחד לט"ו בשבט
המצרכים:
לבצק:
200 גרם חמאה או מחמאה
1 גביע שמנת
350 גר' קמח תופח
2 שקיות סוכר וניל
לציפוי:
2 כפות ריבה
1 כוס פרות יבשים (קווי
אננס, משמשים, חמוציות) חתוכות לקוביות
2 כפות שקדים פרוסים
אופן ההכנה:
ללוש את מצרכי הבצק למרקם עדין.
לאחד לכדור לעטוף בנייר נצמד.
להכניס למקרר לשעה.
לרדד לעיגול גדול ולהניח על נייר אפיה בתוך תבנית.
לאפות בחום של 180 מעלות 1/4 שעה.
להוציא, למרוח ריבה ולפזר את הפירות היבשים בכול צורה.
להחזיר לתנור ל-20 דקות או עד שהבצק משחים.
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments