1 חבילה ספגטי מבושלת לפי הוראות יצרן ומסוננת
*לרוטב*
2 כפות רסק 1/2 כוס מים 3 שיני שום כתוש כף חומץ כפית סוכר פלפל שחור אורגנו מלח 2 כפות שמן
*לבסיס הפיצה*
פסטה מבושלת 3 ביצים 2 כפות פירורי לחם 1 כף פפריקה מתוקה פלפל שחור
לערבב היטב לשטח בתבנית אפיה משומנת לאפות 10 דקות ב-180°
להוציא מהתנור למרוח את הרוטב
לפזר גבינה צהובה גבינה מוצרלה טבעות זיתים פיטריות תירס ... להכניס לתנור עד שהגבינות נמסות
באהבה נועם זיגדון
Comments