top of page
Post: Blog2_Post

פירות יבשים במילוי בשר - צופית בן יוסף

פירות יבשים במילוי בשר - צופית בן יוסף


למילוי הבשר:

כפית מלח.

כף פפריקה

כפית פלפל שחור.

כפית כורכום.

אגוז מוסקט מעט.

כוסברה קצוצה.

בצל יבש קצוץ.

חבילה של 500 גרם בשר בקר טחון (אפשר כבש).


פירות יבשים: 6 תאנים

6 משמשים.

6 תמרים

6 שזיפים.


לרוטב ולקישוט:

6 עלי דפנה

גרגירי פלפל שחור.

מעט אגוז מוסקט.

בהרט

חצי בקבוק יין אדום לקידוש.

כוס מים.

וגרגירי רימונים.

לערבב בשר עם כל המרכיבים .


לחצות את הפירות יבשים ולמלא בהם את הבשר


להניח בסיר רחב עם מים יין ושאר המרכיבים.


לבשל עד שמצטמצמים הנוזלים מעט רצוי סיר מכוסה במכסה זכוכית.

לבשל אש נמוכה 50 דקות


ולפזר גרגירי רימונים.


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את הסיר - מולטיקוקר 24 ס"מ 4 ב-1 לבישול / טיגון / גריל / אידוי 👇







Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page