top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

פיש אנד צ'יפס הכי טעים - נועם זיגדון


פיש אנד צ'יפס הכי טכים - נועם זיגדון


1 ק"ג דג פילה מרלוזה

חתוך לרצועות דקות


לבלילה :

1 כוס קמח

1 כפית אבקת אפיה

1 ביצה L

½ כף פטרוזיליה יבשה

מעט שבבי צ׳ילי חריפים

½ כפית שום יבש

¼ כפית פלפל שחור

1 כוס בירה לבנה


לערבב היטב את הכל לתערובת אחידה ללא גושים


להשרות את הדג במים ומעט חומץ

לשטוף ולסחוט היטב

לטבול את הדג בבלילה מכל הצדדים

לטגן בשמן עמוק עד שמזהיב


לצ'יפס:


לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות עבות

לשוך מעט שמן זית

לתבל במלח ופלפל שחור גרוס

להכניס לתנור או לאייר פרייר עד שמשחים


להגיש עם קטשופ ורטבים אהובים


באהבה נועם זיגדון 💞






Commenti

Valutazione 0 stelle su 5.
Non ci sono ancora valutazioni

Aggiungi una valutazione
bottom of page