top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

פיתה זעתר - ליטל אשואל


פיתה זעתר


מתכון: 1 קילו קמח לבן מנופה 2 כפות שמרים יבשים 1 כף סוכר 1 כף מלח 3 כוסות מי ברז


אופן הכנת הבצק: בקערה שמים את כל חומרי הבצק ולשים עם הידיים לבצק דביק אך אחיד! ההתנהלות עם הבצק כל הזמן עם הרטבת כפות הידיים תחת הברז מה שיקל על הלישה וימנע הידבקות לידיים.

עוטפים בניילון נצמד.


מכאן ישנן 3 התפחות.

כל התפחה כשעה, בין התפחה להתפחה לשים שוב את הבצק מורידים לו את הנפח, מכסים ומתפיחים.

לאחר 3 התפחות מחלקים את הבצק ל10 כדורים.

משטחים כל כדור עם ידיים רטובות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

בצלחת מערבבים 100 גרם זעתר עם 3 כפות שמן ומורחים על כל פיתה בתבנית.


אופים ב190 מעלות על תכנית טורבו כ 20-25 דקות.

יוצקים מעל הפיתות האפויות שמן זית בכמות נדיבה.









1,486 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page