פיתות ביתיות - כרמית דהאן
מידות הקמח לפי כוס מדידה
כוס קמח מלא
שתי כוסות קמח לבן
כף שמרים יבשים
כף סוכר
רבע כוס שמן זית
כף שטוחה מלח
כוס וחצי עד שתיים מים פושרים (כוס חד פעמית קרה)
ללוש את הבצק להוסיף את המים בהדרגה לעיתים לא צריך את כל כמות המים הבצק צריך להיות נוח ורך
למרוח מעט שמן על הבצק ולהתפיח כשעה לחלק את הבצק לעיגולים לכסות במגבת ולהתפיח שוב לעוד כרבע שעה
לפתוח את הבצק לעיגול מעט עבה
אני הכנתי בסיר גריל אפשרי גם בתנור
להוציא לעטוף במגבת
Comentarios