פיתות בצל וזעתר - פרנליז
כ-24 פיתות
החומרים לבצק:
3 כוסות קמח
3/4 כף שמרים יבשים
חצי כפית מלח
1 כף סוכר
חצי כוס שמן
כוס ורבע מים חמימים
אופן ההכנה:
• ללוש את הבצק
• להתפיח שעתיים
• לייצור עיגולים ולשטח בתבנית עם ניר אפיה
•באמצע הפיתות להשים בצל מטוגן. זעתר ולפזר מלח גס
•לאפות על 250 כ10 דקות עד להזהבה.
בהצלחהההה!!
ליזי פרנליז
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
תגובות