פיתות זעתר ביתיות - מירב מלכה
המצרכים לפיתות זעתר ביתיות:
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
3 כוסות מים פושרים
1/2 כוס שמן
1 כף מלח
לציפוי הזעתר:
1 כוס שמן זית
3 כפות גדושות זעתר
אופן ההכנה לפיתות זעתר ביתיות:
בקערה מכניסים את כל המצרכים ולשים היטב עד לקבלת בצק נוח ואחיד.
מניחים בצד להתפחה במשך שעה. מחלקים לכדורים.
מרדדים את כל כדור לצורת פיתה על משטח מקומח.
מסדרים בתבנית ומכינים את תערובת הזעתר.
בקערית מכניסים את שמן הזית והזעתר ומערבבים היטב לאיחוד.
מורחים על כל פיתה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ 12 דקות.
Merav 🍰
Comments