פיתות זעתר הכי טעימות וקלות - מירב מלכה
לבצק:
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
3 כוסות מים פושרים
חצי כוס שמן
כף מלח
ללוש הכל לבצק נוח
להתפיח שעה
לרדד על משטח מקומח כל כדור לפיתה
לסדר בתבנית
ולהכין את התערובת של הזעתר
כוס שמן זית 3 כפות גדושות של זעתר לערבב ולמרוח על הפיתה.
להעביר לתנור ולאפות על 180 מעלות בערך 12 דקות
בהצלחה
Merav🍰
********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
Comments