top of page
Post: Blog2_Post

פיתות נפתחות בקלי קלות - נועם זיגדון

פיתות נפתחות בקלי קלות - נועם זיגדון


כוס מדידה חד פעמית חמה


½ ק"ג קמח

1 כף שמרים יבשים

1 כף סוכר

½ כף מלח

¼-1 כוסות מים פושרים

2 כפות שמן

ללוש לבצק רך ואחיד כ-5 דקות

להתפיח כשעה

להוריד אוויר

לחלק ל-8 כדורים


לפזר על המשטח העבודה קמח

לרדד לפיתה בעובי 1/2 ס"מ

להשאיר לתפיחה כ-20 דקות

להניח את הפיתה הפוך שהחלק העליון כלפי מטה


לאפות בתנור שחומם מראש

על 230° כ-8 דקות



באהבה נועם זיגדון 💞


**********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח האפייה המקורי והאיכותי מסיליקון איכותי 👇🏽








Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page