פיתות נפתחות בקלי קלות - נועם זיגדון
כוס מדידה חד פעמית חמה
½ ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
1 כף סוכר
½ כף מלח
¼-1 כוסות מים פושרים
2 כפות שמן
ללוש לבצק רך ואחיד כ-5 דקות
להתפיח כשעה
להוריד אוויר
לחלק ל-8 כדורים
לפזר על המשטח העבודה קמח
לרדד לפיתה בעובי 1/2 ס"מ
להשאיר לתפיחה כ-20 דקות
להניח את הפיתה הפוך שהחלק העליון כלפי מטה
לאפות בתנור שחומם מראש
על 230° כ-8 דקות
באהבה נועם זיגדון 💞
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח האפייה המקורי והאיכותי מסיליקון איכותי 👇🏽
Commenti