פלאפל הכי טעים וקל להכנה - נועם זיגדון
קרדיט למחמוד מדהב
אפשר להחליף את הפול בחומוס או בשעועית יבשה
1 ק"ג פול יבש מושרה לילה
1 בצל גדול או 2 בנוניים
4 שיני שום גדולים
½ צרור פיטרוזליה
½ צרור כוזברה
1 כף גדושה קמח
½ שקית אבקת אפיה
1 כפית כמון
1 כפית כוזברה יבשה
½ כף מלח
½ כפית פלפל שחור
לטחון הכל במעבד מזון
סמוך לטיגון ;
לשים בקערה 2 כוסות מהתערובת
להוסיף לקערה
1 ביצה L
½ שקית אבקת אפיה
לערבב היטב
לחמם מחבת עם שמן עמוק
לטבול כף עם מים
לקחת מהתערובת ולטגן בשמן
משני הצדדים
( על כל 2 כוסות תערובת להוסיף את הביצה והאבקת האפיה סמוך לטיגון )
באהבה נועם זיגדון
**********
מוצר מומלץ💥
הקריספר המקורי לטיגון ללא שמן מבית foodapeal.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
האם צריך לבשל את החומוס אחרי ההשריה ?
ניסית באפיה ?