top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

פלאפל הכי טעים וקל להכנה - נועם זיגדון

פלאפל הכי טעים וקל להכנה - נועם זיגדון


קרדיט למחמוד מדהב


אפשר להחליף את הפול בחומוס או בשעועית יבשה

1 ק"ג פול יבש מושרה לילה

1 בצל גדול או 2 בנוניים

4 שיני שום גדולים

½ צרור פיטרוזליה

½ צרור כוזברה

1 כף גדושה קמח

½ שקית אבקת אפיה

1 כפית כמון

1 כפית כוזברה יבשה

½ כף מלח

½ כפית פלפל שחור

לטחון הכל במעבד מזון


סמוך לטיגון ;

לשים בקערה 2 כוסות מהתערובת

להוסיף לקערה

1 ביצה L

½ שקית אבקת אפיה


לערבב היטב

לחמם מחבת עם שמן עמוק

לטבול כף עם מים

לקחת מהתערובת ולטגן בשמן

משני הצדדים

( על כל 2 כוסות תערובת להוסיף את הביצה והאבקת האפיה סמוך לטיגון )


באהבה נועם זיגדון


**********

מוצר מומלץ💥

הקריספר המקורי לטיגון ללא שמן מבית foodapeal.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽




פוסטים אחרונים

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Festinger Moti
Festinger Moti
May 12, 2024
Rated 5 out of 5 stars.

האם צריך לבשל את החומוס אחרי ההשריה ?

Like

ניסית באפיה ?

Like
bottom of page