פלאפל מצרי הכי הכי קל וטעים - נועם זיגדון
קרדיט למחמוד מדהב
אפשר להחליף את הפול בחומוס או בשעועית יבשה
1 ק"ג פול יבש מושרה לילה
1 בצל גדול או 2 בנוניים
4 שיני שום גדולים
½ צרור פיטרוזליה
½ צרור כוזברה
1 כף גדושה קמח
½ שקית אבקת אפיה
1 כפית כמון
1 כפית כוזברה יבשה
½ כף מלח
½ כפית פלפל שחור
לטחון הכל במעבד מזון
סמוך לטיגון ;
לשים בקערה 2 כוסות מהתערובת
להוסיף לקערה
1 ביצה L
½ שקית אבקת אפיה
לערבב היטב
לחמם מחבת עם שמן עמוק
לטבול כף עם מים
לקחת מהתערובת ולטגן בשמן
משני הצדדים
( על כל 2 כוסות תערובת להוסיף את הביצה והאבקת האפיה סמוך לטיגון )
באהבה נועם זיגדון ❤
**********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇
留言